Jul i Vrå holdes i Uhrenholdts

Arkivfoto: Bent Bach
16. november 2016 12:57

Vrå beboer- og Erhvervsforening har, i samarbejde med Uhrenholdts Gård valgt at holde "Jul i Vrå" lørdag d. 26. november. Det er lørdagen før første søndag i advent. Uhrenholdtfolkene arrangerer julemarked fra kl. 13 - 17, Der er mange spændende boder med kvalitet og Spejderne er klar med juletræer til terrassen. Lokalhistorisk arkiv viser film fra jul i Uhrenholdts Gård i 80-erne, Julemanden kommer til stationen med sneekspressen 15.15 - og 15.30 er der sang og dans om juletræet i den gamle Gård - og endelig gratis slikposer til børnene.

- Vi får også besøg af juleshowmanden "Elnis" Han gå rundt og skabe julestemning i butikkerne, og fra kl. 13 vil han være i Uhrenholdts Gård. Vi har et lønligt håb om, at byens butikker d. 26. vil "jule med" - måske med helt specielle tilbud, sjove konkurrencer, skæve ideer og spændende aktiviteter - og et par stykker har meldt sig, oplyser Arne Larsen-Ledet fra foreningen.

Land og Fritid holder Åbent Hus fra 10.30 - 14, og der er masser af gode tilbud, æbleskiver og andet juleknas. SuperBrugsen siger: "Kom og smag på julen" og holder intet mindre end en Medisterfest. Her kan man købe årets julemedister rasendes billigt og dagen lang er der mange af stande med specialtilbud og smagsprøver på bl. a. vin, øl, glögg, æbleskiver, den lokale Fynbo kirsebærsovs, risalamande, klementiner, appelsiner, pandekager og julegodter. Der er også skattejagt for børnene, og det er d. 26. november de kan få deres julesok hængt op. Og er man artig, har julemanden lovet at fylde et eller andet i frem mod jul. Jo, der sker ting og sager, og vi håber endnu flere butikker støder til og vil deltage med "janteng".

- Lad os stå sammen og vise folk, at det er den dag julen begynder i Den gamle Stationsby, lyder opfordringen fra Arne Larsen-Ledet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...