Jul og gensynsglæde med Kammesjukkerne

Kammerpigernes traditionelle julekoncert i Frederikshavn Kirke igen en stor oplevelse

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Det startede midt i 90’erne og er for længst blevet en juletradition. For mange en uundværlig del af julen. På niveau med julegaver og -godter. Grønlangkål og andesteg. Marzipan og nødder. Uden sammenligning i øvrigt.

Kammerpigernes julekoncert ér den helt store julekomsammen, hvor gymnasiets kor mødes med tidligere elever til gensynsglæde, fællessang og fælleskab med kammesjukkerne.

Igen i år tog de smukke, unge stemmer og brillante musikere publikum med ud på en forunderlig musikalsk rejse.

De er hammerdygtige. Ingen nævnt, ingen glemt, men ingen går upåvirket hjem, og når solisterne træder et skridt frem og synger for på nyklassikere som Eternity, Save the Child og ikke mindst Leonard Cohens Halleluja, synger englene med i det fjerne, og ikke kun forældre og bedsteforældre bliver fugtige i øjenkrogene og varme og julehjerterne.

En lille gruppe af tidligere elver har deres eget show i showet, og organist Thomas Kursch har denne aften pumpet kirkeorgelet en ekstra tand til sin orgelsolo, der truer med at blæse taget af Frederikshavn Kirke.

Birgit Munch dirigerede med sikker hånd og vanlig disciplin, og husorkesteret med Mathias Munch på piano, Rasmus Munch på bas og Frederik Skov og Sofie Dannesboe på cornet og Camilla Saabye på flygelhorn lagde en sikker bund til alle tiders jul her dagen før dagen før dagen derpå.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.