Julebasar i Moseby

Afløser tradition med juletræsfest på skolen

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSEBY:Moseby Skole lukkede sidste sommer og dermed døde en tradition om juletræsfest på skolen. Frivillige kræfter overvejede at genoplive arrangementet. Men valgte i stedet, at satse på noget helt andet.

Så for første gang nogensinde holdt Moseby Borgerforening og Børnehave og vuggestuen Solen julebasar på Moseby Gl. Skole.

Arrangementet var annonceret i lokalavisen, opslag hos købmanden og ikke mindst til bankospil. Og det gav pote. 31 meldte sig til at stille op med forskellige boder. Det var faktisk så mange, at man måtte tage gymnastiksal, fællessal, foyer og flere klasselokaler i brug.

31 boder var opstillet med alt fra julepynt, kunst, loppegenstande samt billeder og madvarer. Omkring 500 mennesker besøgte basaren.

- Pengene fra salg af suppe går til borgerforeningen. Og for juletræer og gløgg til Solen, der savner penge til at komme ud på ture for. Noget, der slet ikke er plads til i budgettet, oplyser Mette Pedersen, formand for forældrebestyrelsen i Solen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.