Julefesten er i fare

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Der var trængsel på gulvet i Brønderslev, da dagplejen holdt sin store julefest. 450 børn, forældre og bedsteforældre var mødt op.

- Det er det hidtil største antal, fortæller tovholder Christine Julie Grøn.

Det er fjerde gang hun står i spidsen for arrangementet, men også sidste.

- Der skal findes personer til at fortsætte arrangementet, ellers bliver det ikke til noget, bemærker Christine Julie Grøn,

Hun efterlyste i forbindelse med arrangementet afløsere til julefesten, som dagplejerne har holdt i seks år. Hun håber, at der senere melder sig interesserede til at påtage sig det praktiske omkring festen.

Der blev selvfølgelig danset omkring det store, flot pyntede juletræ, og børnene sang med på julesangene i det omfang, de kunne.

Der var lang kø ved salgsboden med æbleskiver. Omkring 1200 æbleskiver blev der langet over disken af de frivillige hjælpere. Og i køkkenet havde personalet travlt med at varme de mange æbleskiver til de mange ventende forældre og bedsteforældre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.