Julegave i Aalborg: Gratis parkering

Fra 8. til 23. december kan bilister parkere gratis i to timer

P-pladsen Gåsepigen er et af de steder, hvor der kan parkeres gratis i to timer fra 8. december. Arkivfoto: Daniel Bygballe

P-pladsen Gåsepigen er et af de steder, hvor der kan parkeres gratis i to timer fra 8. december. Arkivfoto: Daniel Bygballe

Fra i morgen torsdag 8. december til fredag 23. december kan bilister parkere gratis de to første timer på Aalborg Kommunes p-pladser i Aalborg centrum.

De to timers gratis parkering gælder på p-pladserne Gåsepigen, Urbansgade, Budolfi Plads, Budolfi Kirke, Vesterå, Brandstrupsgade, Rantzausgade og Ågade Torv.

Bilisterne skal trække en p-billet på normal vis. Når de tjekker ud, betaler de kun for den tid, der er parkeret ud over de to timer. Det sker helt automatisk på de nævnte pladser.

- Vi roder i midtbyen, og det gør midtbyen mindre tilgængelig for kunderne og hverdagen mere besværlig for de erhvervsdrivende. Det er vi selvfølgelig kede af, men det er en forudsætning for, at vi kan skabe den bymidte, som vi gerne vil have i fremtiden. Her op til jul synes vi imidlertid, at det er en oplagt lejlighed til at takke både kunder og erhvervsdrivende i midtbyen for deres tålmodighed. Vi håber, at det kan være et lille plaster på såret til gavn og glæde for kunder og detailhandlerne op til jul, siger rådmand i by- og landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen, om julegaven til bilisterne.

I Aalborg City er direktør Flemming Thingbak glad for gaven:

- Vi har i perioder været hårdt prøvet i midtbyen med vejarbejder og så videre. Særlig Nørregade har været hårdt ramt. Nu er jeg rigtig spændt på at se, hvor stor effekt de to timers gratis parkering har, siger Flemming Thingbak.

De pågældende p-automater vil være markeret med pink labels, der fortæller om de to timers gratis parkering.

Du kan også se et kort over p-pladserne he De 2 timers gratis parkering gælder i perioden 8. - 23. december 2016 på Gåsepigen, Urbansgade, Budolfi Plads, Budolfi Kirke, Vesterå, Brandstrupsgade, Rantzausgade og Ågade Torv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.