Julehygge pakkespil og motions-løb - på en gang

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lisbeth brønd i Ghana. Foto: Privatfoto

Søndag den 11. december kl. 10 er der ved Den Gamle Smedie, Vraavej 287, 9760 Vrå.

For 3. År i træk arrangerer Lisbet Hansen "Julepakke-ræs" til fordel for fattige familier i Ghana.

- Millioner lever uden adgang til rent vand i de afrikanske lande, og mit projekt er primært rettet mod brønd-byggeri i små landsbyer, fortæller Lisbeth Hansen.

"Julepakke-ræset" foregår på en 0,465 meter lang strækning rundt på Børglum Bakke ved Den Gamle Smedie. Samtidig med at der løbes, spilles der pakkespil, for deltagerne må rafle i spillet, hver gang de passerer depotet. Alle skal medbringe to pakker til spillet, men der er også mange sponsorpakker i år at løbe efter, blandt andet fra Riisgaard Vin Hjørring, Amka Vin, SMV Vin, Dagrofa Hjørring, Naturen på Flaske, Hundelev Brugs, Spar i Lønstrup, Med24, Kajoli v/ Anja Bruun Sørensen og Butikken på Børglum Kloster. Desuden får alle startende et gavekort på 100 kr., som kan benyttes i webshoppen hos med24.dk

- Man bestemmer selv hvor langt, man vil løbe, så løbet er derfor velegnet for hele familien. For de, som ønsker at løbe halv-marathon eller måske en hel marathon, er der mulighed for at tage en længere rute på 5 km, så langdistanceløberne ikke bliver helt rundtossede af at løbe rundt på Børglum Bakke, siger hun.

Efter løbet er der hygge med kaffe og æbleskiver i Den Gamle Smedie.

Det koster 100 kr. at deltage - lige meget hvor langt eller kort man vil løbe, og hele startgebyret går til vand i Ghana. Gerne forhåndstilmelding på mail til lisbet@fruhansen.dk

- Det er obligatorisk at have nissehue på, og det er en fordel at medbringe en kurv eller kasse til at opbevare alle pakkerne i under spillet, lyder det med et blink i øjet fra arrangøren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.