Julejazz og julekor i Øster Hurup og Als

Barkmann/Iversen Duo giver koncert i både Øster Hurup og Als kirker.  Foto: Privat.

Barkmann/Iversen Duo giver koncert i både Øster Hurup og Als kirker. Foto: Privat.

Årets julekoncerter med Als-Øster Hurup Kirkekor finder i år sted mandag aften 5. december i Øster Hurup Kirke og torsdag aften 8. december i Als Kirke.

I år går koret ny veje - det har allieret sig med Barkmann/Iversen Duo, som består af jazzmusikerne Mimi Barkmann på saxofon og tværfløjte, og Lisbeth Eilrich Iversen på klaver. De har bl.a. specialiseret sig i jazzificerede versioner af den danske sang- og salmeskat, og i anledning af julen vil de give publikum nye oplevelser af de kendte melodier.

Koret og duoen vil gå sammen om fremførelsen af nogle af de mest kendte og elskede julesalmer i arrangementer, som Mimi Barkmann har lavet til lejligheden.

Koret vil også synge et par julesange uden jazzklange, og solister fra koret synger nogle satser fra Händels ’Messias’, hvor Mimi Barkmann vil ledsage dem på hhv. tværfløjte og saxofon. Publikum får selvfølgelig også lejlighed til selv at synge med på et par julesalmer - og det hele afsluttes med Halleluja-koret fra ’Messias’, med ledsagelse af en fræsende sopransaxofon!

Koret ledes som sædvanligt af organist Troels Kold, der er selvfølgelig gratis adgang, varigheden bliver en god times tid - og kirkebil kan benyttes.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.