Frederikshavn

Julekoncert med alsidigt program

Frederikshavn Bykor medvirker. Privatfoto

Frederikshavn Bykor medvirker. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Kirkes julekoncert er i år onsdag den 4. december kl. 19.30.

Traditionen tro er det Frederikshavn Bykor under ledelse af dirigent Jens Olav Heckmann, der er aftnens hovedkraft. Desuden medvirker organist Thomas M. Kursch.

Frederikshavn Bykor har valgt et program der både indeholder kendte og elskede julesange samt nogle nyere korkompositioner til advents- og juletiden.

Bykoret lægger ud med en sjældent opført kanon af Mozart over teksten Ave Maria. Derefter følger en Niels la Cours Hodie Natus est, der forkynder Jesu fødsel med ordene I dag er Kristus født.

To nye julesalmer af Johannes Møllehave og Johannes Johansen er sat i Musik af henholdsvis Søren Birch og Peter Møller står næst på programmet. Også et par af Bachs korværker har fundet frem til Bykorets repertoire: koralen Brich an, o schönes Morgenlicht fra juleoratoriet og den helt enkle vuggesang O Jesulein Süss.

Undervejs bliver der også mulighed for publikum til at synge med på et par julesalmer. Sognepræst Lise Højholt står for en kort andagt og organist Thomas Kursch krydrer programmet med et par sjove julekompositioner af fransk oprindelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.