Julekoncert med korsang ved de ni læsninger i Koldmose Kirke.

Café Latte koret synger i Koldmose Kirke. Privatfoto

Café Latte koret synger i Koldmose Kirke. Privatfoto

Det er en fast del af adventstiden i Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat, at den kommende højtid markeres med de ni læsninger en af søndagene før jul. I år sker det søndag 11. december kl. 19.00, hvor det vil foregå i Koldmose Kirke.

De ni læsninger stammer oprindeligt fra England og er en gudstjenesteform, hvor ni udvalgte tekster, der spænder fra skabelsen over syndefaldet til Jesu fødsel, bliver læst op. Læsningerne veksler med fællessang, korsang og andre former for musikfremførelse, og i år er en del af den musikalske del atter lagt i hænderne på koret Café Latte, der ledes af Ida Larsen, Skovsgård. Koret vil synge både danske julesalmer og engelske Christmas-carols og -spirituals.

Som vanligt vil organist Petra Westra og kirkesanger Per Iversen også bidrage med numre fra deres julerepertoire, og kirkegængerne får naturligvis også mulighed for at røre deres sangstemmer. Lerup-Tranum-Koldmose Menighedsråd ønsker enhver hjerteligt velkommen til en aften, hvor sindet for alvor stemmes til julen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.