Julekoncert med Kurt Ravn i Ranum Kirke

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kurt Ravn synger julekoncert i Ranum Kirke Foto: De 12 Kirker

For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition og i år kommer han bl. a. til Ranum Kirke


Kurt Ravn har en særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv og således danner han en perfekt baggrund for en smuk musikalsk juleoplevelse i kirken med sin store sangstemme og sympatiske udstråling, og der venter os derfor en stor musikalsk oplevelse.
Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurt Ravns repertoire er meget varieret og udfylder kirkens gode akustik på bedste vis.
Kurt Ravn blev i 1973 uddannet fra Statens Teaterskole og har siden markeret sig som en af sin generations mest alsidige og talentfulde sangere og skuespillere. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.
Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har givet ham stor succes i flere musical-roller. Bl.a. Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy.
Se mere om koncerten i Ranum Kirke på www.de12kirker.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.