Julelysene i Sæby er tændt

Julemanden havde smidt kanen forbi Sæby for at tænde julelys i gaderne

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Selv om julemanden formentlig har nok at se til i øjeblikket, så brugte han alligevel sin søndag eftermiddag på at smide slæden forbi Sæby, hvor han sørgede for, at der også i år blev tændt julelys i gaderne og på juletræet.

Hele torvet var proppet op med forventningsfulde børn og barnlige sjæle, og da klokken nærmede sig 16, blev julemanden hejst op i brandvæsnets store kran, hvorfra han kunne dirigere alle de fremmødte til at hjælpe ham med at få tændt julelysene.

Hele pladsen skulle nemlig hjælpe ham. Ellers virkede det ikke. Julemanden opfordrede til, at børnene skulle råbe så højt, at man kunne høre det helt ude på elværket. Om det lod sig gøre skal være usagt.

Julemanden startede nedtællingen fra 10, og da han, i kor med hele torvet, nåede til nul og lysene skulle tænde, så skete der ikke noget - lysene tændte ikke.

Derfor krævede det en ny nedtælling, hvor de fremmødte sørgede for at råbe endnu højere - og det hjalp. Da nedtællingen ramte nul, lyste hele torvet op - lysene var tændt.

Til tonerne af ’Højt fra træets grønne top’ blev julemanden hejst ned på gadeniveau igen, hvor han tog sig en sludder med nogle af de mange fremmødte børn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk