Julemand som motorbølle

Hans Henrik Rasmussen
På scenen ses: Astrid Hansen, Frida Bengtson Larsen, Elisa Due Stiigel Bach, Thea Bengtson Larsen, Selma Strand Kudajewski, Nanna Kjær Kristensen, Anna Puggaard, Natasha Brosbøl og Erik Puggaard: Foto: Privat.
16. november 2016 06:00

Søndag 20. november åbnes dørene i Siem Forsamlingshus for det traditionsrige Nissespil, som opføres af børnene fra byen.

- I år er der 8 unge mennesker på scenen, som ser frem til at vise deres spillopper på scenen, fortæller Hanne Sørensen og Maria Ohrt-Nissen har vanen tro skrevet og instrueret stykket "Julegaven".

Eftermiddagen starter med at Nissespillet vises, hvorefter der er kaffe og kage. Kagebordet bliver fremstillet af "Nissernes" forældre, så det er altid spændende at se hvilke lækkerier der bliver tryllet frem. Under kaffen bliver der solgt amerikansk lotteri. Her er gevinsterne som oftest skænket af lokale borgere. Der kan være alt lige fra syltesager, strik, dekorationer, gaver, juletræer og meget meget mere. Bestyrelsen tager meget gerne imod donationer til denne eftermiddag.

Efter kaffen er der andespil om 10 ænder, hvorefter gevinsterne i det amerikanske lotteri bliver udtrukket.

Handlingen

Julemanden er lidt af en motorbølle. Han elsker at køre hurtigt i sin kane, han elsker at lave halsbrækkende loops i luften, men en dag går det galt - en dukke, som skal afleveres til en lille pige i Siem, falder ud af hans pose.

Hun dumper ned i en skov befolket af små nysgerrige mus og mistænksomme nisser.

Musene forsøger at få nisserne til at hjælpe dukken, men de tror ikke på musenes historie om en dukke, der er faldet ud af en pose - mage til vrøvl!

Dukken har fundet den lille pige, der skal have hende til jul. Hun har vældig travlt med hele tiden at følge pigen for at kunne finde ud af hvilket juletræ, hun skal gemme sig under.

Det var nu meget nemmere, hvis julemanden kom tilbage, og hun kunne komme op i hans julepose.

Sker det? Vil det lykkes musene at overbevise nisserne? Vil det lykkes at finde julemanden og hans pose? Vil den lille pige få sin dukke i julegave?

Ja, det må I selv finde ud af ved at komme til Siem Forsamlingshus på søndag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...