Julemarked i Klokkerholm

Indendørs julemarked

I "børnetumleafdelingen" morede disse to femårige piger sig med hulahopringe. Ingrid viser, hvor god hun er til at holde den i gang, mens Mie ser beundrende til. Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

I "børnetumleafdelingen" morede disse to femårige piger sig med hulahopringe. Ingrid viser, hvor god hun er til at holde den i gang, mens Mie ser beundrende til. Foto: Ole Torp Ole Torp

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLOKKERHOLM:Hvor de fleste julemarkeder trods årstiden afholdes under åben himmel, så har man i Klokkerholm en tradition med, at det foregår i Klokkerholm Hallen. Således også i år, hvor mange boder og stande - to mere end sidste år - fyldte det meste af hallen.

Et meget overfladisk skøn sagde imidlertid, at antallet af besøgende var lavere, end det plejer at være. Man lokkede ellers med gratis æbleskiver (de var simpelthen fremragende) og kaffe/saft.

Særligt børn i de yngste aldersklasser så ud til at more sig fortræffeligt. De havde både mulighed for at klippe julepynt ved købmandens bord og for at tumle sig i den ene ende af hallen. De fik oven i købet lejlighed til at møde den lokale julemand, som bød på slik.

Efter markedet gik turen til Hellevad Kirke, hvor juletræet blev tændt. Arrangør var Klokkerholm Borgerforening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.