Julemarked på Nørlund Slot med mandeparkering

Riddersalen på Nørlund Slot og de to tilstødende sale på første sal vil igen være ramme for julemarkedet 27. november. Arkivfoto: Torben Hansen

Riddersalen på Nørlund Slot og de to tilstødende sale på første sal vil igen være ramme for julemarkedet 27. november. Arkivfoto: Torben Hansen

NØRLUND:For andet år i træk arrangerer Nørlundfonden selv et stort julemarked på Nørlund Slot.

Det foregår i år første søndag i advent 27. november fra klokken 10 til 16.

Tovholde for julemarkedet er igen oldfrue på slottet Mona Høgh.

Hun opfordrer markedsgæster til at tage deres mænd med på slottet.

- For igen i år har vi arrangeret "mandeparkering" i det gamle slotskøkken. På samme tid vil der være salg af varm kakao, kaffe boller og kringle i gæstehuset til alle interesserede gæster, der måske lige trænger til at få varmen. I slotsgården servere købmanden i Ravnkilde også varme pølser, forklarer Mona Høgh.

Anderledes udbud i stande

Til julemarkedet vil den store riddersalen og de to tilstødende sale på slottets første sal være ramme for de omkring 20 udstillende stande.

De tilbyder i år ud over traditionelle juleting også salg af både pilefelt, smykker, tasker, træ- og glaskunst, strikvarer og modetøj.

- Jeg har i år fået rigtig mange henvendelser fra personer, der gerne ville have en stand på julemarkedet. Men der er for længst fuldt booket, og blandt årets udstillere er der en del gengangere af de kunsthåndværkere, der tidligere deltog i det traditionelle julemarked på slottet med tidligere restauratør Martin Knudsen og kunsthåndværker Sara Mondrup fra Butik Himmelfisk i Aalborg som arrangører, oplyser Mona Høgh.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.