Julemarked på produktionsskole

Spørger borgerne om, hvad overskud skal gå til

Sådan forestiller personalet på Aalborg Produktionsskole, at skolen vil modtage de besøgende til julemarkedet.
Aalborg 10. november 2014 11:47

AALBORG: Aalborg Produktionsskole på Sohngårdsholmsvej holder lørdag 29. november et kæmpe stort julemarked. Men skolen ved endnu ikke, hvad markedets overskud skal bruges til. Det beder de lokale borgere om at komme med forslag til.

- Vi vil rigtig gerne støtte et lokalt projekt med vores overskud. Derfor beder vi om forslag til, hvem vi skal donere pengene til. De lokale borgere kender jo området meget bedre end os, derfor beder vi om deres hjælp, forklarer Annie Ogdal Friis. Hun underviser i kunsthåndværk på skolen.

- Vi holder julemarked og laver hele skolen om til en stor julefest, fordi vi synes, det er hyggeligt med jul, og eleverne får mulighed for at lave andre produktioner end til hverdag.

- Mange har en forudindtaget holdning om produktionsskolen. Derfor vil vi også gerne vise, hvad der sker indenfor vores matrikel. Aalborg Produktionsskole er nemlig et fantastisk sted med 10 værksteder og 200 unge mennesker, forklarer Annie Ogdal Friis.

- Skolen er gået i gang med at samler julelopper. Vi søger alt gammelt og nyt julepynt som ikke bruges længere.

- Vi har sat vores store fyre med hængerøv til at lave beton nisser, og vi har fået en aftale med en lodsejer om at vi køber og fælder 100 juletræer til salg.

- Og selvfølgelig laver vi julepynt og dekorationer samt bager småkager.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...