Julemarked

Årets sidste marked i Den Gule Hal i Asaa

Arkivfoto <i>Pressefotograf Carl Th. Poulsen</i>

Arkivfoto Pressefotograf Carl Th. Poulsen

ASAA:Lørdag holder KFUM-spejderne i Asaa sit årlige jule-loppemarked i Den Gule Hal på Havnegade i Asaa. Det foregår i tidsrummet klokken 10-15.

- Dette er samtidig årets sidste marked. Der er altid en hel speciel stemning denne dag, hvor hallen emmer af julestemning med massevis af nisser og andet julepynt, fortæller Helle Luther fra KFUM-spejderne.

- Der vil naturligvis også være salg af almindelige ”lopper” så som møbler, nips, service, elektronik, bøger, legetøj og meget meget mere og vores frivillige sælgere står klar til at hjælpe.

- Vi er heldigvis så heldige, at folk er rigtig gode til at støtte os ved at aflevere de ting, de ikke længere selv har brug for og vi har fået rigtig mange effekter ind siden sidst, siger Kirsten Hyllander fra KFUM-spejderne, så der virkelig noget at vælge imellem. I anledning af julen vil der denne gang rundt omkring i hallen kunne findes diverse tilbud. Blandt andet ”Fyld posen” for 25 kr.

- Vores julemarked har altid været et stort tilløbsstykke, der er med til at markere, at nu er december ved at nærme sig. Mange møder nogen, de ikke har set siden året før og vi har lavet plads til, at folk kan sidde og få sig en hyggesnak.

- Vi har naturligvis også vores sædvanlige lotteri og her vil man blandt gevinsterne kunne finde flotte juledekorationer.

Kirsten Hylander roser de mange frivillige hjælpere, der yder en stor indsats.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.