Julemotionstur med Fodslaw

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

En frisk travetur i Tolne Skov med Fodslaw.

Det er hvad vandreforeningen igen kan tilbyde 2. juledag den 26. december til vandreglade personer med hang til naturoplevelser, motion og hygge.

Fodslaw Hjørring er klar med start fra Tolne Efterskole, Dvergetvedvej, Tolne, i tidsrummet 9 - 11. Der er to afmærkede ruter på 5 og 10 km, hvor man selv kan bestemme sit tempo. Ruterne er lagt i og omkring Tolne Skov.

Alle er velkomne, også hunden når bare den er i snor. Turene er åbne for alle, der kræves ikke medlemsskab af Fodslaw. Det koster 20 kr. at deltage. Ønsker man diplom koster det 25 kr. Vil man hellere have en medalje koster det 40 kr. Motiv på diplom og medalje er fra H. C. Andersens Eventyr om "Storkene".

Det er 45. gang, at Vandreforeningen Fodslaw arrangerer Julemotionstur. I 2015 deltog på landsplan 2.235 i vandreturen. Mange familier har gjort det til en tradition at gå en julemotionstur og få frisk luft og motion oven på flere dages julemad. Der kan også samles appetit til endnu en julefrokost. Fodslaw Hjørring ser gerne rigtig mange glade vandrefolk i skoven 2. juledag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.