Julen blev reddet

Julen kom i fare, men børnene reddede den

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Julen blev reddet. Den var ellers i stor fare, men børn fra Hedegården i Brønderslev reddede den.

Årets juleshow på Hedegården handlede Julerik Snotspand, der er født nisse i Grønland 24. december. Han har aldrig fejret jul, og han hader julen. Men Julerik Snotspand blev transformeret til et menneske, og ansat som pedel på Hedegården i Brønderslev. Her vil han sabotere julen, men det lykkes børnene at forhindre, at julen ryger i vasken. Og Julerik Snotspand bliver transformeret tilbage til Grønland, så der kan fejres jul i Hedegården.

I optrine er der indlagt morsomme filmklip. Filmen er optaget omkring skolen.

Det er Sune Bjerregaard, der har filmet, mens redigeringen er foregået i et samarbejde mellem Sune Bjerregaard og Morten Bonkegaard. Det er 3. klasse eleverne, der har været skuespillere i filmen, hvor også skoleinspektør Jesper Saugstrup Jensen spiller en vigtig rolle. AnnDorthe Bredahl og Tonny Nørhave har skrevet manuskriptet.

- Forberedelserne har stået på i et par måneder, fortæller Anne Marie Møller fra Hedegården, der er én af de mange tovholdere.

- Det har været meget spændende, siger Ellen Brøndsted Nielsen fra 2. klasse, der er én af de 150, der er på scenen.

Der har været tre forestillinger med omkring 1200 tilskuere.

- Vi er nødt til at have to forestillinger for familiemedlemmer, og desuden er der én for børnehaverne, fortæller leder af Hedegården, Dorte Svendsen. 3500 æbleskiver og 75 liter gløgg blev serveret efter de to forestillinger for familiemedlemmer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.