Julen er kommet til Hirtshals

Julemanden gik forrest, da juletræet blev tændt

Julehandel i Nørregade. <i>Preben Andreasen</i>

Julehandel i Nørregade. Preben Andreasen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

HIRTSHALS:Cirka 50 børn i alle aldre ventede sammen med deres forældre og/eller bedsteforældre spændte på, at Julemanden skulle komme og tænde træet på Den Grønne Plads i Hirtshals. Det gjorde han, og han medbragte også sne, så pladsen var helt hvid, som det sømmer sig når det er rigtig jul.

Alle dansede herefter sammen med Julemanden rundt om træet og sang ”Nu er det Jul igen” og ”Højt fra træets grønne top”. Så der var hurtig rigtig julestemning, og den blev ikke mindre, da Julemanden delte slikposer ud til alle børnene.

Til de voksne var der bjesk-smagning, og det var også tiltrængt, da der stod en rigtig kold vind ind fra havet. Efterhånden som man var færdig med at beundre træet, trak man op i den flot oplyste gågade, hvor de fleste butikker holdt længe åbent og havde gode tilbud, og med julebelysningen tændt overalt i byen begyndte man allerede her på julehandelen under Handelsstandsforeningens slogan ”Himmel, hav og julehandel”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.