Julen har generobret Gammeltorv

Det store julemarked i midtbyen er åbnet

Jonne Andersen fra Guldbageren er klar til julen på Gammeltorv. Foto: Nicolas Cho Meier
Aalborg 28. november 2014 16:43 - Opdateret 28. november 2014 16:44

AALBORG: En af de sikre julebebudere i Aalborg City er det store årlige julemarked. Og nu er lugerne til de mange salgsboder slået op for første gang i år - og med knap fire uger til juleaften var der run på fra første dag.

Årets store nyhed er Tønder Gl. Apotek, der er genopstået i filialform med en 100 kvadratmeter stor julestue, hvor man kan finde anderledes brugskunst og unikke gaveideer i det store sortiment af brugskunst med et strejf af hygge, nostalgi og romantik.

Tønder Gl. Apotek placeres på det øverste repos sammen med det uundværlige pariserhjul, der drejede og lyste allerede fra fredag morgen kl. 10, hvor julemarkedet formelt åbnede.

- Det er vigtigt, at vi hele tiden fornyer julemarkedet, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at netop satsningen med Tønder Gl. Apotek vil være et trækplaster, siger Flemming Thingbak.

Åbningen skete på årets største handelsdag - fredag 28. november, hvor Cityforeningen også stod bag Christmas by Night - og hvor City Syd lancerede black friday.

Men tilbage til julemarkedet som virkelig har evnet at manifesteret sig som et trækplaster for de travle julehandlende, som også har behov for at finde stunder til en kopfuld hed glühwein eller andre rariteter i håndværkets mesterklasse - hvad enten det er bagværk, charcuterivarer eller oste.

Holder trenden skulle man gerne runde de 200.000 gæster i løbet af december måned.

Og de vil i lighed med de tidligere år finde et julemarked, der sætter kvalitetsbarren højt og oser af kvalitet og forskellighed.

- Det har taget tid at sammensætte det rigtige hold, men vi er stolte over resultatet, siger Flemming Thingbak.

Og lørdag får julemarkedet så den rigtige julemands velsignelse. Her ankommer han ved 12-tiden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...