Aabybro

Julenat-tilbud i Aabybro

De kaldte det Christmas Night, men butikkernes tilbud var gældende hele dagen. Og tilbud var der mange af i og udenfor butikkerne i både centeret og midtbyen.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Annika fik sin julegodtepose af julemanden, mens mor Mona Eksteen Nørgaard ser til.

På centertorvet havde medlemmer af Lions Club Aabybro taget opstilling med juletombola og en masse juletræer. Lionsfolket sørgede også for, at butikkernes kunder fik noget at spise. Butikkerne udleverede spisekuponer, som blev byttet med en portion grønlangkål, brunede kartofler og medisterpølse. Der var dog kun mad til de første 300 personer, havde butikkerne annonceret med. Hos SuperBest havde købmand Vagn Tidselbak og Lone Andersen travlt med at lange hotdogs over disken. Det blev til godt 400 af slagsen, inden pølsegryden var tom. Julemanden kom selvfølgelig også til Aabybro med masser af slik i indkøbsvognen, der afløste den traditionelle sæk. For de helt unge var der Disney-børnekarrusel.