Thisted

Juleoptog med forhindringer

I første omgang måtte julemanden opgive at tænde det store juletræ i Thisted

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det store juleoptog i Thisted. Foto: Bo Lehm

THISTED:Det traditionsrige juleoptog, der på den første søndag i advent varsler juletidens begyndelse i Thisted, blev i år ramt af flere tekniske problemer. Først knækkede et hjul af en af vognene, og senere måtte julemanden fra sin krankurv højt over Store Torv opgive at tænde lysene på det store træ.

I virkeligheden var det snarere teknikerne fra Thy-Mors Energi, der kæmpede en tilsyneladende forgæves kamp for at få lys i de mange elektriske pærer, mens FDF-orkestret sørgede for at holde julehumøret oppe hos de mange tilskuere på pladsen. Netop som man var ved at slutte arrangementet, lykkedes det så alligevel, og folk kunne glæde sig over synet af det tændte grantræ og lysene i museumsbøgen - sådan som det var meningen.

Juleoptoget startede som sædvanligt fra havnen og gik gennem gaderne for at slutte på Store Torv. De fint pyntede vogne og nissebørn med fakler blev fulgt af så mange tilskuere, at man næsten ikke kunne komme frem i gaden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.