Juleri i Kunstskoven

Mange mennesker var i weekenden forbi Kunstskoven, hvor man kunne se på kunst, spise æbleskiver og drikke gløgg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:I løbet af weekenden har Kunstskoven i Frederikshavn haft portene åbne for årets juleudstilling.

Det er niende år i træk, at skovejerne, Birgit og Jens Erik Huulgaard, har inviteret alle interesserede til at komme forbi og se, og måske købe, forskellige kunstneres værker.

19 udstillere havde i år medbragt deres meget forskelligartede kunst, og ifølge Birgit Huulgaard var det en rigtig god weekend i Kunstskoven.

- Der har været masser af mennesker, og der har også været et pænt salg af både kunstværker og andre julerelaterede ting og sager, siger hun.

En af de kunstnere, der havde taget turen til Frederikshavn var Erik Vadsager fra Hjørring, som i løbet af weekenden kreerede malerier, mens folk kunne kigge på.

- Det har været rigtig hyggeligt. Det er sjovt at høre, hvad folk siger, og så får man selvfølgelig også lidt inspiration af at snakke med folk, fortalte han.

Hvis man ikke havde lyst til at se på kunst, kunne man også bare sætte sig i caféen og drikke en tår gløgg med dertilhørende æbleskiver.

Susanne Jørgensen fra Skagen havde også valgt at bruge sin weekend i Kunstskoven. Hun udstillede blandt andet sin noget særprægede form for glaskunst.

- Der er ingen af dem, jeg har snakket med, som har set noget lignende før, så det er da lidt sjovt. Jeg har også brugt to år på det, fortalte hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.