Mors

Juleshow og halbal i sigte

Morsø Event er klar med deres nye program, der byder på fede fester og musikalske oplevelser

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efter mere end 15.000 auditions fandt de hende med stemmen, Belinda Davids. Hun står i spidsen for det store Whitney Houston Show, der lige nu turnerer rundt i Europa.Arkivfoto

MORS:Morsø Event står igen i år bag flere arrangementer, der både er festlige, farverige og forunderlige.

Henrik Bjerring, event-chef ved Morsø Event, fortæller, at de i år har lyttet til publikums ønsker, og haft øje på at glæde flest mulige.

- Tidligere på året udsendte vi et spørgeskema, hvor man havde mulighed for at sende sine ønsker ind til os. Dem har vi så prøvet at imødekomme bedst muligt, så flest mulige bliver tilfredse, siger Henrik Bjerring.

Arrangementerne er især henvendt publikum fra 25 år og opefter, men også et enkelt show for børn har sneget sig ind i programfladen.

- For eksempel henvender Kandis sig nok til det lidt mere modne publikum, mens Danser med Drenge kan henvende sig til mange aldersgrupper, siger Henrik Bjerring.

Et af de store ønsker fra publikum var bandet Danser Med Drenge. Det er længe siden, at det populære band sidst har besøgt Mors, men den 29. september vender de altså tilbage.

Som noget nyt i år kan publikum også få sig et godt grin, når "Nyt Fra Jylland" griber om sig med sine satiriske bemærkninger.

Hele programmet kan findes på Morsø Events hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst