Juletraditioner i Svenstrup

Der var 150 gæster i skolehallen

Der var 150 gæster i skolehallen

Det var med glæde og en lille smule stolthed at Lions Club Svenstrups præsident, Jens Aarup, bød velkommen til Adventstue nummer 42 i rap.

De første år blev arrangementet afholdt på Ridemandsmølle her blev lokalerne for små, videre til Højvangskolen også her blev der for trangt, så nu er vi her i Svenstrup Skolehal.

Her var god plads til dagens 150 gæster fra Svenstrup og omkringliggende sogne, ja vi kunne sagtens være flere, sagde præsidenten.

Lyset blev slukket og ind kom det smukke Luciaoptog af Svenstrup Pigekor, der under sang bevægede sig rundt i salen og op på scenen, - et smukt og højtideligt indslag.

Lyset blev tændt og så var der fællessang, blandet med korsang bl.a. med kendte julekalendersange. Svenstrup Pigekor under ledelse af Tanya Hestbech havde på dagen præmierer på årets julekoncertprogram, som der herefter bliver optrådt med bl.a. i Godthåb Kirke den 12. december. Svenstrup Pigekor sluttede med en op peppet version af "Juletræet med sin pynt", det løftede den gode stemningen et par grader.

Efter tale ved sognepræst Anna Sofie Bielefeldt var der kaffe og the, hvorefter boderne genåbnede så de sidste indkøb kunne gøres!

Næste og sidste punkt på programmet var det store bankospil, med mange af gode præmier, her iblandt alle blomster og dekorationer på bordene, der var sikkerhed for at alle gæsterne fik noget med hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.