Jung-Bin lyste op i Parken

Hobros sydkoreaner førte an i en stærk første halvleg

Mathias Hove Andersen
Jung-Bin Park spillede en god kamp for Hobro IK i Parken. Foto: Michael Bygballe
Sport 21. september 2015 06:37 - Opdateret 21. september 2015 07:27

KØBENHAVN: Med flere store redninger stjal målmand Jesper Rask de fleste overskrifter efter søndagens kamp i Telia Parken, hvor FC København vandt 1-0 over Hobro IK, men keeperen var bestemt ikke den eneste Hobro-spiller, der leverede varen.

Selvom hjemmeholdet sad tungt på tingene efter pausen, var Hobro faktisk fint med i første halvleg, hvor 21-årige Jung-Bin Park viste flotte takter. Den sydkoreanske offensivspiller var således omdrejningspunktet for det fremadrettede spil.

- Vi var farlige, når vi erobrede bolden, og vi fik også set nogle folk på nogle andre positioner. Jeg synes, Jung-Bin Park så rigtig spændende ud, lyder det rosende fra anfører Mads Justesen, der bakkes op af holdets cheftræner.

En god spiller

- Han er en eksplosiv spiller, der arbejder stenhårdt, og han giver sig ikke. Man kan dog også se på ham, når han er brændt ud, og vi skal arbejde på, at han kan holde en hel kamp. Det er en god spiller, vi har fået der, fastslår cheftræner Jonas Dal.

Jung-Bin Park blev udskiftet efter en god times spil, hvor han havde vekslet mellem positionen på den offensive midtbane og en rolle som hængende angriber. Selvom cheftræneren havde lagt op til, at den vanlige 4-2-3-1-formation skulle følges, blev Jung-Bin Park ofte skubbet længere frem, og derfor justerede holdet i lange perioder til en klassisk 4-4-2-opstilling.

- Vi havde snakket lidt om, at hvis det blev lettere at stå på den måde, så skulle vi selvfølgelig gøre det, forklarer Jonas Dal.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...