Aalborg

Justeres løbende

AALBORG:Selvom de store linier er på plads, justeres tegningerne til Musikkens Hus i Aalborg stadig løbende. Dét fortæller formand for fondens bestyrelse, Sven Caspersen. Ifølge Caspersen er der kun tale om små-justeringer, men han mener alligevel, at resultatet er meget positivt. - Der bliver blandt andet blødere buer på den del som vender ind mod det tidligere kvægtorv, fortæller han. - Det har ikke noget at gøre med kritikken, men arkitekterne arbejder fortsat på huset, og det har de heller ikke lagt skjul på, forklarer han. De seneste ændringer blev blandt andet præsenteret på et møde i styregruppen onsdag, og ifølge Caspersen vil modellen først være helt færdig omkring den 1. februar. På det tidspunkt skal projektet nemlig ud i prækvalifikation, og selvom der stadig kan komme små ændringer undervejs, er de overordnede linier nødt til at være på plads.