Justesen: Andre bestemte, at vi ikke skulle vinde

Hobro-anføreren var dybt frustreret over straffespark, der kostede to point mod Esbjerg

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

HOBRO:Det er ikke meget, der går Hobros vej i denne Alka Superliga-sæson.

Kulminationen på modgangen kom mandag aften, da Esbjerg udnyttede det, der lignede et ikke-eksisterende straffespark til at få 2-2 med hjem fra en kamp, hvor hjemmeholdet ellers havde været klart bedst.

- Sejren blev taget fra os, og det er næsten ikke til at bære. Det var andre, der bestemte, at vi ikke skulle have tre point, og på den måde er det jo en historie, der gentager sig for os, lyder det fra anfører Mads Justesen.

To gange karantæne

Thomas Hansen og Jonas Brix-Damborg protesterede så voldsomt over straffesparket, at de begge fik en advarsel og dermed er ude med karantæne lørdag mod Randers FC, og anføreren havde også svært ved at holde sig i skindet.

- Selv Esbjerg-spillerne kunne jo se, at der ikke var straffespark. Dommeren var den eneste, der kunne se det straffe, konstaterer Mads Justesen.

Midt i skuffelsen kunne Hobro-lejren finde lidt glæde ved, at man især i første halvleg imponerede.

- Alle kan jo se, at der bliver arbejdet rigtig hårdt i Hobro, og det fortsætter vi med. Bortset fra 10 minutter i anden halvleg er vi i god kontrol, og jeg er stensikker på, at vi nok skal komme tilbage på sporet. Selv ikke det straffespark får min tro til at vakle, sagde Mads Justesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.