Justesen: Sjovt at få en Ove

Forsvarsduo glæder sig over, at Ove Pedersen blev ny cheftræner i Hobro IK

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

HOBRO:Spillertruppen i Hobro IK blev tirsdag præsenteret for en ny chef, da Ove Pedersen for første gang var på plads på træningsbanerne på Amerikavej.

Og anfører Mads Justesen er tilfreds med, at det netop er Pedersen, der skal forsøge at få Hobro væk fra sidstepladsen i Alka Superligaen.

- Jeg synes, at valget af Ove signalerer, at klubben er indstillet på at kæmpe til det allersidste for at blive i Superligaen. Vi har en tro på, at Ove kan løfte os og nærmest omgående være med til at sikre nogle point, siger Mads Justesen.

For forsvarskollegaen Anders Egholm er det ikke en helt ny oplevelse at få Ove Pedersen som cheftræner. Egholm var også under den erfarne træners ledelse i Esbjerg tidligere i karrieren.

- Det er en mand, der virkelig kan sit håndværk. Han har sin helt egen måde at gøre det på, men når han får de ting, han arbejder med, til at sidde på ryggraden af spillerne, har man et hold med en helt fantastisk base. Det har han jo vist i alle de klubber, han har været i, siger Anders Egholm.

Ove Pedersen er sammen med Ove Christensen i Vendsyssel FF den danske trænerbranches to grand old men, og som Vendsyssel-træneren er Ove Pedersen kendt for at kunne skabe en stærk defensiv base på sit fodboldhold.

- Der er en vis nostalgi over de to Ove’er, så de bliver også sjovt at få en af dem som træner. Jeg har aldrig spillet under ham, men alle i den her verden kender jo Ove. Det er en behagelig fyr, der altid har været villig til at gå i dialog, når man har mødt ham, siger Mads Justesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.