Justesen: Vi har fundet konceptet

Hobro har fået kontinuitet i spil og trup

Søren Olsson
Mads Justesen og Hobro har for alvor fået gang i spillet i 1. division. Arkivfoto: Henrik Louis
Sport 18. september 2016 07:23 - Opdateret 18. september 2016 07:56

HOBRO: Efter en skidt start er der for alvor kommet gang i Hobro IK i 1. division, og efter søndagens kamp på udebane mod Fremad Amager på Sundby Idrætspark kan de tage skridtet helt op til tabellens top.- Det handler stadig om at være meget ydmyg inden hver eneste kamp. Som vi så i vores udekamp mod Fredericia, så skal der ikke meget til, før man kan tabe i den her række. Så man skal være maksimalt forberedt på hver eneste modstander. Selvfølgelig er vi glade for, at vi er kommet op i den gode ende af tabellen, og det langsigtede mål skal da også være at hænge med i toppen, men alle kampe er altså svære, konstaterer forsvarsspilleren Mads Justesen.

Hobro-træner Ove Pedersen har givet genvalg til hele den trup, der senest sikrede tre point i hjemmekampen mod Nykøbing, og netop den kontinuitet er også det, der har været med til at sætte Hobro i gang.

- Jeg synes meget, at det handler om, at vi nu har fundet den base, som vi skal spille ud fra. En måde at spille på, som fungerer i 1. division, og den skal vi så selvfølgelig have bygget endnu mere på, siger Mads Justesen, der forventer en velspillet kamp.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...