Justesen: Vi har fundet konceptet

Hobro har fået kontinuitet i spil og trup

Mads Justesen og Hobro har for alvor fået gang i spillet i 1. division. Arkivfoto: Henrik Louis

Mads Justesen og Hobro har for alvor fået gang i spillet i 1. division. Arkivfoto: Henrik Louis

HOBRO:Efter en skidt start er der for alvor kommet gang i Hobro IK i 1. division, og efter søndagens kamp på udebane mod Fremad Amager på Sundby Idrætspark kan de tage skridtet helt op til tabellens top.- Det handler stadig om at være meget ydmyg inden hver eneste kamp. Som vi så i vores udekamp mod Fredericia, så skal der ikke meget til, før man kan tabe i den her række. Så man skal være maksimalt forberedt på hver eneste modstander. Selvfølgelig er vi glade for, at vi er kommet op i den gode ende af tabellen, og det langsigtede mål skal da også være at hænge med i toppen, men alle kampe er altså svære, konstaterer forsvarsspilleren Mads Justesen.

Hobro-træner Ove Pedersen har givet genvalg til hele den trup, der senest sikrede tre point i hjemmekampen mod Nykøbing, og netop den kontinuitet er også det, der har været med til at sætte Hobro i gang.

- Jeg synes meget, at det handler om, at vi nu har fundet den base, som vi skal spille ud fra. En måde at spille på, som fungerer i 1. division, og den skal vi så selvfølgelig have bygget endnu mere på, siger Mads Justesen, der forventer en velspillet kamp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.