Justesen: Vi scorer mod Brøndby

Hobro har ikke scoret i sæsonens første to kampe, men det bekymrer ikke holdets anfører forud for søndagens møde med Brøndby

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

HOBRO:Hobro IK har i sæsonens første to kampe i Alka Superligaen ikke givet svaret på, hvem der skal tage over for sidste sæsons topscorer Mads Hvilsom, der er skiftet til tyske Braunschweig.

To nederlag og ingen mål er udbyttet for Hobro, men anfører Mads Justesen har ikke offensive bekymringer før søndagens møde med Brøndby.

- Vi har ikke haft ret meget fokus på, at vi ikke har scoret endnu, og det skal også nok komme. Jeg er faktisk også sikker på, at vi scorer mod Brøndby, siger Mads Justesen.

Hobro blev senest dukket i lokalopgøret mod AaB, der scorede sejrsmålet dybt inde i overtiden. Den mentale lussing har Hobro-spillerne dog for længst lagt til side.

- Den første nat efter AaB-kampen var hård at komme igennem, men jeg føler, at vi er kommet videre. Den kamp er historie nu, og hele ugen har vi forberedt os godt på Brøndby, så jeg er sikker på, at vi er klar til at byde dem op til dans, siger anfører Mads Justesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.