Justin Timberlake hædres med ærespris

Den musikalske hitmager Justin Timberlake vil til dette års Teen Choice Awards modtage en helt særlig pris, der hylder hans karriere.

Gossip 8. juli 2016 07:44 - Opdateret 8. juli 2016 08:48
Han har siden starten af 00'erne leveret hits på stribe, og inden da var han også en yderst populær herre, når han turnerede verden rundt sammen med boybandet NSYNC.

I slutningen af denne måned kan musikeren Justin Timberlake så lade sig hylde for sine mange års musikalske indspark til popmusikken, og det kommer til at ske ved årets Teen Choice Awards, hvor den danseglade sanger vil modtage "Teen Choice Decade Award", skriver branchemediet Billboard.

Prisen tildeles en musiker, der igennem et helt årti har leveret populære ørehængere, og Justin Timberlake vil især blive anerkendt for sine musikalske, innovative samspil med andre kunstnere og for sin konstante udvikling som kunstner, lyder det i en pressemeddelelse fra showets bagmænd.

Fejringen af den 35-årige musiker falder sammen med, at det i år er 10 år siden, at stjernen udgav albummet "Futuresex/Lovesounds", som høstede stor anerkendelse og leverede hits som "My Love" og "Sexyback".

Justin Timberlake har tidligere modtaget 22 priser til Teen Choice Awards, hvilket gør ham til showets mest vindende mandlige musiker nogensinde. Desuden har "Can't Stop The Feeling"-sangeren igennem sin karriere vundet adskillige andre musikpriser i form af blandt andet 9 grammyer.

Teen Choice Awards finder sted søndag den 31. juli.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...