Jutlander Bank giver 10.000 kr. til kreativ uge på Arden Skole

Jesper Bøss
Henrik Harbo Olesen, afdelingsdirektør i Jutlander Bank, overrækker 10.000 kr. til Anna-Maria Dahlgaard og Dorthe Bøgh fra Arden Skole. Yderst til venstre ses Torben Lund fra Ældresagen i Arden, som hjælper til i den kreative uge på Arden Skole. Foto: Jesper Bøss
1. november 2016 06:00 - Opdateret 2. november 2016 14:30

Alle Arden skoles årgange - fra 0. til 9. klasse - vil i uge 44 under en eller anden form arbejde med temaet "Rødder og vinger", og her er fortolkningerne nærmest uanede.

- Det er alt fra at nogle af de mindste klasser arbejder med grøntsager, der har rødder i jorden, til at vi får besøg af nogle kendte personer, der har rødder i lokalområdet, fortæller Dorthe Bøgh, der er vejleder i pædagogisk læringscenter på Arden Skole.

- Så der er rigtig mange og spændende aktiviteter i løbet af ugen. Blandt de kendte med rødder i området kan jeg nævne Line Kongensgaard, landsholdsrytter i dressur, Ole Jensen, succesfuld iværksætter, og Ruben Sølvtoft, komiker.

- Samtidig er det vigtigt, at aktiviteterne afvikles i samarbejde med lokalsamfundet. Derfor har vi blandt andet involveret børnehaven, kirken, plejehjemmet, kulturhuset, lokalhistorisk arkiv og cafeen i Arden, ligesom vi får hjælp til afvikling af aktiviteterne af Ældresagen i Arden.

Jutlander Bank i Arden har valgt at støtte den kreative uge med 10.000 kr. Det gør banken via "Fonden for Sparekassen Himmerland 2016".

Om støtten fortæller Henrik Harbo Olesen, afdelingsdirektør i Jutlander Bank:

- Vi støtter gerne gode, lokale aktiviteter, og det må man jo sige, at denne uge er. Ikke mindst fordi det også understøtter skolens samarbejde med lokalsamfundet.

Vi følger "Rødder og vinger" her på Rold Skov Bladet og vil i en kommende udgave bringe billeder og omtale fra ugen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...