Juve-træner: Vi skal fokusere på ligaen trods CL-succes

Juventus-træner Antonio Conte vil have spillernes fokus tilbage til Serie A trods succes i Champions League.

Juve-træner: Vi skal fokusere på ligaen trods CL-succes

Juventus-træner Antonio Conte, hvis mandskab sikrede sig videre deltagelse i Champions League, da holdet onsdag sendte Celtic ud i 1/8-finalen, håber på, at holdet kan lægge favoritrollen og avancementet blandt Europas bedste hold til side inden søndagens kamp i Serie A.

I den hjemlige liga ligger Torino-klubben i toppen af tabellen, med seks point ned til Napoli på andenpladsen, og søndag er det ligaens nummer otte fra Catania, der kigger forbi den norditalienske by.

- Nu er vi i kvartfinalen i Champions League, og det er en drøm, som vi vil blive ved med at dyrke, siger Conte til nyhedsbureauet AFP.

Onsdag slog Juventus det skotske hold ud af det gode europæiske selskab, med en hjemmesejr på 2-0, hvilket giver en samlet sejr på 5-0 i Torino-klubbens favør.

Men Conte vil ikke have at spillerne opmærksomhed, til at fjerne sig fra opgaverne i den bedste italienske række, selvom klubben er tilbage blandt Europas bedste hold.

- Først må vi tænke på Catania. Vi er favoritter i ligaen, hvilket er fortjent, men vi forventer mange udfordringer, og jeg forventer, at vi mere end nogensinde før, får brug for alle spillere, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.