Juventus-anfører raser efter skuffelse mod bundhold

Gianluigi Buffon er meget utilfreds med indstillingen hos Juventus i kampen mod Cesena.

Juventus misbrugte søndag aften en gylden mulighed for at rykke måske afgørende fra Roma i topstriden i den italienske Serie A i fodbold.

Juventus måtte nøjes med 2-2 ude mod rækkens nummer næstsidst, Cesena, og dermed er mestrene fortsat syv point foran Roma, der tidligere søndag skuffede fælt med 0-0 hjemme mod bundproppen Parma.

Anfører Gianluigi Buffon er meget kritisk over for sit holds indsats.

- Med al respekt for Cesena, der spillede en flot kamp, så er det vores egen fejl, at vi ikke fik alle tre point, siger den 37-årige målmand ifølge Football Italia.

Målmanden, der har været det ubestridte førstevalg hos Juventus siden sommeren 2001, bebrejder både sig selv og holdkammeraterne.

- Indstillingen var forkert, og i disse situationer må man først og fremmest bebrejde anføreren. Det er mit job at sørge for, at spillerne er sat op og er fokuserede i omklædningsrummet og på banen. Det formåede jeg tydeligvis ikke.

- Nogle af vores mindre erfarne spillere må indse, at ingen forærer os mesterskabet. Vi skal gøre os fortjent til det hver eneste weekend, siger Gianluigi Buffon.

Juventus fører Serie A med 54 point for 23 kampe. Roma er nummer to med 47 point.

Der resterer 15 spillerunder i den italienske liga.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.