Juventus beholder forspring med remis mod Napoli

Juventus spillede 1-1 på udebane mod Napoli, som dermed fortsat halter seks point efter Juventus i Serie A.

Juventus beholder forspring med remis mod Napoli

Juventus kunne bedst bruge en pointdeling på udebane mod Napoli. Så 1-1-resultatet passede Juventus glimrende fredag aften i Napoli.

Den italienske landsholdsspiller Giorgio Chiellini headede Juventus foran 1-0 efter 10 minutter. Oplægget stod landsholdskollegaen og midtbanestrategen Andrea Pirlo for.

Juventus havde flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran, men angriberne Mirko Vucinic og Sebastian Giovinco havde ikke skarpheden foran mål.

I stedet udlignede Napolis midtbanespiller Gökhan Inler på et langskud, som strejfede Leonardo Bonucci på vejen ind over den frustrerede Juventus-målmand Gianluigi Buffon, der ellers så ud til at have styr på skuddet.

Målet faldt blot to minutter før halvlegen, og Napoli kunne være bedst tilfreds med det udbytte efter en underholdende første halvleg.

I anden halvleg udviklede topopgøret sig til en mere taktisk affære, og ingen af holdene turde for alvor at gå helhjertet efter sejren.

Det blev til sporadiske chancer i begge ender, men ingen af holdene var specielt dygtige i afslutningerne eller i den sidste aflevering.

Det var 10. gang i træk, at Napoli ikke tabte en ligakamp, men det var også fjerde gang i træk, at syditalienerne spillede uafgjort. Og det er ikke nok i længden til at vinde det italienske mesterskab.

Juventus har nu 59 point efter 27 kampe, mens Napoli har 53 point på andenpladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.