Juventus-keeper: Vi har vundet respekten tilbage

Juventus-målmand Gianluigi Buffon mener, at klubben har bevist, at den igen er tilbage som storklub i Europa.

Juventus-keeper: Vi har vundet respekten tilbage

Det er syv år siden, at Juventus senest nåede frem til kvartfinalerne i Champions League. Onsdag aften lykkedes det igen med en 2-0-sejr hjemme over Celtic, som er ude af turneringen med et samlet 0-5-nederlag.

Den italienske landsholdsmålmand og Juventus-stjerne Gianluigi Buffon mener, at klubben har bevist, at den igen er tilbage som storklub i Europa.

- Vi ved, at der er en tre-fire hold, som er stærkere end os, men vi har nogle faste koncepter at falde tilbage på.

- Vi kan drille selv den mest frygtindgydende modstander, og jeg synes, det vigtigste i år er at vinde respekten tilbage. Det har vi gjort, siger Buffon ifølge Football Italia.

- Det føles fantastisk at være tilbage som kvartfinalist i Champions League. Det troede vi ikke på for 15 måneder siden, men det viser, hvor langt hårdt arbejde kan bære.

- For 15 måneder siden sluttede vi som nummer syv i Serie A for andet år i træk, nu har vi vundet Serie A, Super Cuppen og er blandt de otte bedste i Europa. Alt det ligger der benhårdt arbejde bag, forklarer Buffon.

Holdkammeraten Paul Pogba, som var med fra start i kampen mod skotterne i Torino, har store ambitioner på klubbens vegne.

- Jeg ved ikke, hvor langt vi kan nå, men vi håber at vinde Champions League i denne sæson.

- Det kræver, at vi fortsætter på samme måde, vel vidende at hver eneste kamp bliver svær. Men vi er Juventus, så vi er forpligtet til at vinde, mener Pogba.

Reserveangriberne Alessandro Matri og Fabio Quagliarella scorede målene for Juventus i onsdagens 2-0-sejr.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.