Juventus stråler og topper CL-gruppe

Juventus spillede i højt tempo og med pres og hentede en 2-0-sejr hjemme over Sevilla i Champions League.

Juventus viste storspil, da Sevilla blev besejret 2-0 hjemme i Champions Leagues gruppe D onsdag aften.

Sejren betyder, at Juventus fører gruppen med maksimumpoint, mens Sevilla følger efter med tre point.

Manchester City hentede langt om længe lidt opmuntring i Champions League, da det blev 2-1 over Borussia Mönchengladbach.

City blev sat i gang af et selvmål af danske Andreas Christensen, og resultatet betyder, at City nu har tre point efter to kampe, mens tyskerne stadig er uden point.

Juventus gav debut til Sami Khedira, der har været ude med en muskelskade, og hos Sevilla var danske Michael Krohn-Dehli med fra start.

Juventus har fået en skrækkelig start i den hjemlige Serie A, men i Champions League lagde Torinoklubben ud med at besejre Manchester City i England. Det samme gælder for Sevilla.

Sydspanierne har haft en problematisk start i Primera Division, men hentede også tre overbevisende point mod Borussia Mönchengladbach i den første gruppekamp.

Kampen var hektisk fra start, hvor Paul Pogba viste tænder efter blot ét minut. Siden fortsatte Juventus med pres mod Sevillas defensiven, hvor både Alvaro Morata og Juan Cuadrado stemplede ind.

Juventus pressede Sevilla højt, men Sevilla formåede efter den halve time at spille sig ud af presset, indtil Juventus igen gik et gear op og øgede tempo og pres.

Andrea Barzagli smed en perfekt bold ind over fem minutter før pausen, og Alvaro Morata nåede højest og dirigerede bolden i mål med hovedet til Juventus-føring 1-0 i første halvleg.

Tre minutter før tid fik Simone Zaza en friløber, og angriberen svigtede ikke og scorede sikkert til kampens resultat 2-0.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst