Juventus-træner: En skam vi ikke vandt større

En 2-1-sejr var ikke nok til at tilfredsstille Juventus-træner Massimiliano Allegri, som så mulighed for mere.

En kneben sejr på 2-1 over Real Madrid var kun akkurat godkendt for Juventus, mener træner Massimiliano Allegri, som meget gerne havde set mindst et mål mere i den første af to Champions League-semifinaler.

Blandt andet fik den indskiftede spanske angriber Fernando Llorente flere muligheder for at lave et mål mere til 3-1, men skarpheden manglede.

- Det var en skam, for vi kunne have gjort det bedre ved Llorentes chance, men jeg havde før kampen været tilfreds med en sejr.

- Nu kan vi forberede os en uge og dyste om det i Madrid, siger Allegri ifølge Football Italia.

Generelt var Juventus-træneren imponeret over det defensive arbejde, hvor der blev løbet meget - især på den italienske midtbane.

- Jeg er meget tilfreds med, hvad gutterne præsterede. Det er den rigtige belønning, som spillerne har fortjent, for det er ikke nemt at nå frem til semifinalen i Champions League og især at spille mod Real Madrid.

- Vi spillede med stor intensitet og tillod Real Madrid meget lidt, men vi kunne have gjort det bedre i første halvleg, hvor vi satte for lidt tempo i spillet, siger Allegri.

Matchvinder Carlos Tévez, der scorede 2-1-målet på straffespark efter en times spil, var stolt over den taktiske overlegenhed i kampen.

- Det blev en hård kamp. Real Madrid kom som storfavorit og er vanskelige at slå. Det var sådan set en taktisk sejr. Vi vandt fortjent, siger Carlos Tévez til Viasat.

Der er returkamp i Madrid onsdag 13. maj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.