Frederikshavn

Jyllands største floorballbutik

FloorballFabrikken er åbnet i Møllecentret - butikschefen spiller selv floorball

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var stort rykind i FloorballFabrikken på åbningsdagen.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Jyllands største floorballbutik er åbnet i Møllecentret i Frederikshavn. Butikkens navn er FloorballFabrikken, og de forhandler verdens største floorballbrand, Unihoc, samt verdens tredjestørste, Zone.

Der er tale om Frederikshavns nye specialbutik indenfor floorball udstyr, og det er bestemt ikke tilfældigt, at det netop er her i byen, at den placeres.

Igennem de seneste 15 år har Frederikshavn været Danmarks floorball by nummer et, og efterspørgslen på udstyr i byen har været markant stigende. Ikke mindst fra de omkring 800 aktive floorballspillere, der er alene i klubberne i Vendsyssel.

Ejerkredsen bag FloorballFabrikken har arbejdet intenst på at etablere en stor flot butik med et stort udvalg af udstyr samt en kyndig vejledning. Salg af floorballudstyr kræver nemlig en meget teknisk specialviden for at kunne servicere kunderne, og det vil FloorballFabrikken kunne tilbyde.

Stort rykind til åbning

På åbningsdagen forleden var der fyldt med mennesker fra hele Vendsyssel. Folk kom fra morgenstunden fra Aalborg, Brønderslev og Hjørring for at kunne nå og få fat i de mange gode åbningstilbud.

Hvor mange butikker i Frederikshavn trækker folk fra Aalborg til byen for at handle?

I ejerkredsen var man meget overrasket over, hvor mange mennesker der var i butikken hele dagen, men det har blot bestyrker fornemmelsen for en floorball butik i Frederikshavn.

FloorballFabrikken har allerede samarbejdsaftaler med Danmarks største klub, Frederikshavn Blackhawks, samt med Strandby-Elling floorball klub, Tornados.

- Vi kan servicere vores klubaftaler 100 procent med alt fra stave, bolde, spillertøj, indendørssko, løbesko, compressionstøj til bander, mål og dommertøj, lyder det fra ejerkredsen.

Butikschef spiller selv

Butikken er beliggende i Møllecentret med indgang igennem Legekæden/kære Børn, og butikken har åbent tirsdag og torsdag fra 14.00-17.30 samt lørdag fra 10-14.

Anders Jørgensen er ansat som butikschef, og han vil være den gennemgående figur i butikken. Han spiller på Blackhawks herre ligahold og har således stort kendskab til spillet.

Herudover vil man finde et par ungarbejdere, som med garanti kan supplere Anders omkring alt "floorballnørderiet".

Klubberne kontaktes

FloorballFabrikken vil i fremtiden kontakte alle floorballklubber og små lukkede floorball foreninger i hele Vendsyssel med hensyn til etableringen af et samarbejde.

Et nyt tiltag bliver blandt andet at have fleksible åbningstider i forhold til når klubber fra for eksempel Aalborg kommer til byen for at spille mod de lokale floorball klubber. Her vil de få muligheden for at komme ind og handle enten før eller efter en kamp både i weekender og hverdagsaftner.

Butikken i Møllecentret har allerede aftalt klubbesøg fra to juniorhold fra Esbjerg Floorball Klub, og butikken vil også via de sociale mediere lave konkurrencer og andre tiltag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.