Jysk i Hjørring lukker - men kun for en dag

Lars Larsen på scenen til sidste års JYSK-fest, der blev fejret med toga-tema. Pr-foto.

Lars Larsen på scenen til sidste års JYSK-fest, der blev fejret med toga-tema. Pr-foto.

Siden Lars Larsen slog dørene op til den første JYSK-butik på Silkeborgvej i Aarhus i 1979, er der blevet holdt en årlig julefrokost for medarbejderne i JYSK som tak for indsatsen i året, der er gået. 2016 er ingen undtagelse. Derfor holder alle 102 JYSK-butikker i Danmark lukket søndag d. 13. november.

- Til daglig arbejder alle medarbejdere hårdt for at give kunderne et godt tilbud og en god service, når de besøger JYSK-butikkerne. Lige fra medarbejderne på vores lager i Uldum til de ansatte på hovedkontoret og i de 102 butikker landet over. Derfor håber vi på kundernes forståelse, når vi holder lukket denne søndag, så medarbejderne kan nyde lørdagens fest i fulde drag, siger Jan Verhoek, Executive Vice President HR, i JYSK.

Selv om det i år er 37 år siden, traditionen med en årlig JYSK-fest for medarbejderne begyndte på St. Binderup Kro i Nordjylland, og festerne er vokset i takt med virksomhedens vækst, har formålet med festen ikke ændret sig.

- Festerne er en anledning til at takke og fejre vores medarbejdere for deres gode indsats i årets løb - det er en gave til medarbejderne, som de i høj grad har fortjent, fortæller Jan Verhoek.

Ud over at være en måde at takke medarbejderne på har alle fester også det til fælles, at de er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet blandt medarbejderne på tværs.

- I JYSK er det gode sammenhold og det sociale aspekt en af vores helt store forcer, og det er festen med til at styrke yderligere, siger Jan Verhoek.

Som en fast tradition ved festen kåres JYSKs bedste medarbejdere inden for forskellige kategorier og bliver på aftenen hyldet af kollegerne. Blandt andet årets bedste butik, årets JYSK-elev og årets District Manager.

Alle JYSK-medarbejdere er klar til at servicere kunderne, når JYSK-butikkerne åbner igen mandag den 14. november 2016.

Fakta om JYSK-festen

- En årlig medarbejderfest, hvor JYSKs cirka 1.800 medarbejdere i Danmark og deres ledsagere er inviteret til et brag af en fest

- Hvert år vælges et tema for festen. I år holdes den under temaet CLUB JYSK

- Festen bliver holdt i Odense Congress Center, og alle deltagere bliver tilbudt overnatning på et nærliggende hotel

- Årets konferencier er Adam Duvå Hall, og de musikalske indslag tæller blandt andet Suspekt og LIGA.

-Lignende fester holdes også for medarbejderne i de øvrige JYSK-Nordic lande.

JYSK GROUP har et skandinavisk udgangspunkt: Den første butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag har JYSK GROUP over 2.400 butikker og 20.000 medarbejdere i 44 lande. I Tyskland og Østrig er navnet Dänisches Bettenlager - i resten af verden JYSK. JYSK GROUP ønsker at være et godt tilbud for alle og har en ambition om at blive udbredt i hele verden. Bag JYSK GROUP står stifter og ejer Lars Larsen, der blandt andet også ejer møbelkæderne Bolia.com, IDEmøbler og ILVA. Den samlede omsætning i LARS LARSEN GROUP er på 25 milliarder kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kæmpe politiaktion i Aalborg Øst
Luk