Jysk motorvej åbner igen efter tre uheld

Tre uheld i rap spærrede lørdag den jyske motorvej E45 ved Haderslev. Kun en enkelt kvæstet, men lange køer.

Jysk motorvej åbner igen efter tre uheld

Hovedfærdselsåren ned gennem Jylland, motorvej E45, er genåbnet, efter at tre uheld lørdag eftermiddag standsede trafikken mellem Haderslev og Rødekro og skabte lange køer.

Omkring klokken 16 kunne Vejdirektoratet meddele, at begge spor igen er farbare.

Trods de tre uheld med flere involverede biler skete der stort set kun materiel skade. Et barn måtte dog en tur på sygehuset til undersøgelse, oplyser vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Motorvejen var i omkring en time spærret i begge retninger ved afkørsel 70 i nordgående retning og afkørsel 69 i sydgående retning, indtil de ødelagte biler var blevet kørt væk.

- Vi har først et uheld i det nordgående spor, som involverer to tyske familier, der er på vej på ferie sammen. Den ene families bil kører simpelthen op bag i den anden bil, siger vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kun en kilometer derfra kørte flere biler så kort efter sammen i den modsatte retning.

Her menes årsagen til ulykken at være uopmærksomhed, fordi folk koncentrerer sig mere om at kigge på bilkøer og uheld end at køre bil.

Ved uheld nummer to kører en personbil i det sydgående spor op bag i en forankørende lastbil.

Ganske kort tid efter kom en melding om yderligere et uheld lidt længere sydpå.

- Men da vi kommer derned, er der ingen biler. Der er sandsynligvis kun sket mindre materiel skade, så det har kunnet klares ved at bilisterne har udvekslet forsikringsoplysninger, siger Ole Aamann.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.