Jysk Rejsebureau i større lokaler

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jysk Rejsebureau flyttede i mandags ind i nye, flotte og større lokaler på adressen Vesterbro 71 - lige ved Gåsepigen. Foto: Ole Skouboe

Skræddersyede rejser til hele verden - for alle, uanset alder og rejsedrømme.

Det har været Jysk Rejsebureaus slogan og målsætning i over 30 år, og der er en stigende tendens til, at flere danskere har mod på at opleve også den verden, der findes uden for Europa.

Jysk Rejsebureaus afdeling i Aalborg har vokseværk.

I mandags flyttede man fra de hidtidige lokaler i Vesterå til en ny, større og flot butik på adressen Vesterbro 71, ved Gåsepigen,

Jysk Rejsebureau vokser i det nordjyske, og der er nu 12 rejsekonsulenter tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Noget tyder på, at nordjyder i alle aldre holder af at opleve verden med rygsæk og vandrerstøvler.

Jan Sørensen har siden 2010 været butikschef for Jysk Rejsebureau i Aalborg, og han kan bekræfte, at der er en stigende interesse hos nordjyderne for at besøge spændende rejsemål, der ligger uden for Europa.

- Vi servicerer eventyrlystne nordjyder i alle aldre, og mange trækker på vores ekspertise. God og ærlig rådgivning er altafgørende, og vore rejsekonsulenter har selv rejst i de lande, der rådgives om. Vi sætter stor pris på at være tæt på vore kunder, og det har vi alle muligheder for med den nye, flotte butik, fortæller Jan Sørensen.

Jysk Rejsebureau planlægger drømmerejsen sammen med kunderne, og forsøger i det hele taget at kunne tilbyde hele pakken, også udstyr og lignende.

- Udover rådgivning om rejseform, flyløsninger, rejse- og afbestillingsforsikring og den slags, sælger vi udstyr og guidebøger i butikken. Og så tilbyder vi to-tre gange om ugen gratis rejseforedrag om de forskellige destinationer og lande, slutter Jan Sørensen.

Udover Aalborg har Jysk Rejsebureau afdelinger i København, Aarhus og Herning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.