K: Byråd bør se på skolestruktur

De Konservative bakker op om opfordring fra skolederforeningen og mener bl.a., at man skal se på områder, hvor der i dag er overkapacitet

Thomas Krarup mener, at byrådet bør se på skolestrukturen. Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Thomas Krarup mener, at byrådet bør se på skolestrukturen. Arkivfoto Grete Dahl

AALBORG:De Konservative mener, at det er på tide, at Aalborg Byråd tager en debat om skolestruktur.

Partiet er glade for, at skolelederforeningen i kommunen har taget sagen op med udmeldingen om, at Aalborg Kommune har en forældet skolestruktur.
- Vi bliver nødt til at have en fordomsfri debat om, hvad skolestrukturen er for en. Hvis vi piller ved skolestrukturen, så synes jeg, at det lyder interessant. Jeg er glad for, at de åbner og siger, at de fra skolelederforeningen kan se nogle faglige ting i det, så må vi som politikere også reagere på det, siger Thomas Krarup (K).
Thomas Krarup mener ikke, at byrådet skal være bange for at tage diskussionen.

Overkapacitet

- Der er nogle steder, hvor der er overkapacitet, og dem kan man starte med at kigge på, hvis der er for mange børnehaver, så forventer vi også, at man tilpasser i forhold til det antal børn, der skal i børnehave, sådan kan det også være på en skole. Der synes jeg, at der har været en mærkelig forståelse blandt de andre partier undtagen Konservativt Folkeparti om, at uha man tør overhovedet ikke røre ved skolestrukturen, for det er helligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.