K foreslår seniorhjem

K i Jammerbugt er klar med deres valgprogram, der byder på seniorhjem og nye byggegrunde

Søren Brink stiller op til både kommunal og regionsvalget. Arkivfoto

Søren Brink stiller op til både kommunal og regionsvalget. Arkivfoto

JAMMERBUGT:Under overskriften ”Kvalitet hele livet” går Det Konservative Folkeparti i Jammerbugt til valg under følgende seks hovedpunkter:

Effektiv ledelse på alle plan. Turisme og erhvervsvirksomheder. Attraktive bosætningsmuligheder. Differentierede tilbud til alle aldersgrupper. Tidlig indsats og Social ansvarlighed.

Søren Brink der sidder i byrådet og stiller op til samme samt regionsrådet 19. november uddyber punkterne.

- Vi vil blandt andet samle administration og ikke mindst direktionen. Konkret skal der værre færre rådhuse i Jammerbugt Kommune ved udgangen af den kommende valgperiode, og på lidt længere sigt kun ét samlet rådhus.

- Vi vil udvikle byggegrunde i attraktive områder. Det kunne for eksempel være ved skov, ved vand eller med udsigt, men det kunne også være ved at lave nye områder med eksempelvis sø og park.

- Vi mener ikke inklusion kan og skal gennemføres for hver en pris. Vi ønsker mere faglighed i folkeskolen lige som niveaudelt undervisning for os er vejen frem, for både de elever der skal have ekstra hjælp, men også for de dygtigste elever der i dag keder sig i folkeskolen.

- Vi vil give endnu bedre mulighed for at benytte naturen, samtidig med at vi beskytter og bevarer den.

- Vi foreslår et nyt tiltag - Seniorhjem, som er et tilbud til ældre der kunne bo i eget hjem, men ikke ønsker at bo alene. Her skal der være mulighed for selv at stå for store dele af driften ved at hjælpes ad, og her skal maden fremstilles i eget køkken.

- Vi ønsker at slå fast, at det primært er forældrenes ansvar at sikre deres børns udvikling, trivsel og opdragelse.

Der er naturligvis en del mere, men dette er et udpluk af nogle af de ting vi brænder for, siger han.

Det Konservative Folkeparti opstiller ni kandidater til kommunalvalget og der er indgået teknisk valgforbund med Radikale Venstre.

Opstillede er Søren Brink, Aabybro, Inger Dueholm, Ingstrup, Kristian Munk, Gjøl, Lasse Carstensen, Brovst, Henning Christensen, Biersted, Kjeld Jensen, Tranum, Jane Møller Jensen, Saltum, Kaj Christensen Gjøl og Kristian Engholm, Brovst. Søren Brink er ligeledes, sammen med Berit Engholm Pedersen, kandidater til Regionsvalget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.