Kåd crooner undskylder numse-foto

Den canadiske sanger og skuespiller Michael Bublé er kommet på glatis efter sit Instagram-foto af en fyldig kvinde-bagdel i korte shorts.

Den 39-årige jazzsanger og skuespiller Michael Bublé må krybe til korset og undskylde et billede af en ukendt kvindes numse, som han postede på Instagram forleden.

Under hashtagget 'litany', der kan oversættes med ordet 'tilbedelse', figurerer Bublé i billedets forgrund med et skævt smil om læberne, mens den unavngivne kvinde i korte shorts bliver ekspederet ved en skranke.

Men billedet, som blev taget af Michael Bublés hustru Luisana Lopilatos under parrets besøg i Miami i Florida for nylig, har udløst en såkaldt 'shitstorm' på det sociale medie, hvor flere brugere anklager sangeren for at være respektløs.

- Wow. Det er ret ironisk, at du synger om menneskers problemer og følelser. Og så kommer du med sådan noget. Så respektløst, skriver signaturen @paulyname.

Men Michael Bublé får også støtte fra fans og brugere med mere overbærende holdninger.

- Åhh, den sociale retfærdigheds krigere er latterlige. Elsker dig Michael. Bliv ved med være sjov og uhøjtidelig, skriver en anden bruger.

Sagen har dog tvunget Michael Bublé til tasterne for selv at undskylde over for de personer, der føler sig stødt af billedet.

- Enhver, der kender mig, ville aldrig fejlfortolke signalet i det foto, som min kone tog i Miami, og som tilsyneladende har vækket vrede hos nogle mennesker. Jeg er ingen kontroversiel person. Men jeg indser, at billedet, der var ment som en kompliment, har rejst tvivl, skriver han.

Her kan du selv bedømme, om billedet overskrider grænserne for, hvad kendte personer kan tillade sig at poste på de sociale medier:

https://instagram.com/p/1bzcAAJSy0/?taken-by=michaelbuble

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk