Thisted

Kåde unge i dragebåde

Her til formiddag sejler klasser fra EUC Nordvest om kap i Thisted havn

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Arrangementet tiltrak nysgerrige i alle aldre. Foto: Peter Mørk

THISTED:- Er det en slags vikingetradition, spørger en tysk turist undrende ved synet af de hundredvis af unge kapsejlere, der slår sig løs på Thisted havn her til formiddag.

Det er såmænd bare HHX-, HTX-, HG- og EUX-klasserne fra EUC Nordvest, der holder deres årlige dragebådssejlads. Hver båd har en uddannet rorsmand til at styre retningen, mens de omtrent 16 elever i hver båd skal forsøge at ro i takt, så de kan komme først over målstregen.

- Det primære er, at vi har en anderledes dag, hvor vi hygger os og lærer hinanden at kende på tværs af klasserne, siger Mette Skydt Bjørndal, der er en af arrangørerne og rektor på EUC Nordvest.

Humøret er i top hos eleverne, der i dagens anledning er klædt ud som alt fra zombier over pirater til cheerleadere.

Udover sejladsen bliver der også konkurreret i skoletaskekast, bordfodbold med mennesker i en oppustet bane i stedet for figurer på et bord, stige-golf og scrabble.

I aften sluttes det hele af med en fest på handelsgymnasiet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.