Kadrii om comeback: Det var fantastisk

Bashkim Kadrii er kommet sig over sin knæskade og var søndag tilbage for OB efter syv måneders skadespause.

Bashkim Kadrii udgik for syv måneder siden med en knæskade, der har holdt OB-profilen uden for kridtstregerne lige siden.

Men søndag var den savnede tekniker så tilbage på superligagræsset for første gang siden skaden, da han blev skiftet ind i OB's 1-1-kamp mod Viborg.

Og hovedpersonen selv er lykkelig for endelig at være klar til at trille med kuglen igen - også selvom det ikke blev til tre point mod Viborg.

- Det var fantastisk. Det var selvfølgelig dejligt at være tilbage, selvom det var skidt, at vi ikke vandt. Alt i alt var det fedt at være tilbage, siger Bashkim Kadrii, der blev modtaget med stor hyldest fra hjemmepublikummet, da han blev sendt til opvarmning.

- Det var fedt. Jeg havde ikke lige regnet med, at det skulle være så voldsomt. Jeg håbede selvfølgelig på at få en god modtagelse, men jeg havde ikke troet, at den skulle være så vild, siger han.

Den tidligere landsholdsaktuelle hurtigløber har endnu ikke ramt topformen, og ifølge ham selv går der også et par kampe, før vi ser "den gamle" Bashkim Kadrii tilbage i fuld vigør.

- Det er svært at sige. Der går selvfølgelig lidt tid endnu. Det var vigtigt for mig personligt, at jeg kom ind, og at gik godt med knæet, siger han.

OB-tilhængerne kan nu se frem til en offensiv bestående af både Emil Larsen, Rasmus Falk og comeback-spilleren Kadrii.

Og netop den trio glæder sidstnævnte sig til igen at være en del af.

- Det gør jeg i hvert fald. Vi manglede lidt i dag, så selvfølgelig gør jeg det. Det kommer til at tage nogle kampe, men det skal nok komme, siger Bashkim Kadrii.

Der venter i næste spillerunde en svær opgave for OB og Kadrii. Fynboerne skal nemlig en tur til Sjælland, hvor Brøndby venter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.