Holstebro

Kæmpe event i Holstebro

Saltum-spejdere med til flashmob

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Store Torv var fyldt med liggende spejdere.

SALTUM/HOLSTEBRO:Spejderlejr giver bestemt en sund kulør og en naturlig træthed. Børnene i KFUM-gruppen fra Saltum falder hurtigt i søvn hver aften og vågner først, når dagen gryr. For juniorpigen Katrine Christensen betød det her til morgen, at hun faktisk havde sovet sig ud under teltdugen. Naturligvis til stor morskab for resten af gruppen.

For Søfolket blev onsdag dagen, hvor ulveungerne rejste hjem. Det betød, at flokken af grønne uniformer blev mere end halveret.
For ulvene har det været en fantastisk oplevelse. De har taget del i daglige oplevelser som at hente vand og pumpe det i gruppens avancerede vandsystem, ligesom de har taget del i mandlavning, opvask og optænding af bål.
- Ulveungerne har deltaget i flere aktiviteter, men har også haft fritid, hvor de har haft lejlighed til at afsøge spejdertorvet og bruge deres lommepenge. De friske ulveunger har købt og spist deres del af rouladerne fra lejrens supermarked, fortæller ulveleder Niels Per Nielsen.
Søfolkets juniorer skulle deltage i en mega-aktivitet i9nde i Holstebro. Denne gang ”Experiment”, som i alt sin enkelthed er en flashmob. En flashmob er en gruppe mennesker, der alle laver den samme ting og på den måde ændre bybilledet.
Onsdag fik 2000 spejdere hver udleveret en lille radio med hovedtelefoner. Herfra fik de instruks om, hvad de skulle. Det blev lidt af et særsyn, hvor de bl.a. skulle ligge på Store Torv midt i byen og lytte til en historie, for så at fylde gaderne i en gigantisk ”åh bogie-bogie”.
Det var en hylende sjov, men rigtig varm omgang, hvor alt stod stille på byens torve. Heldigvis var aktivitetsfolkene rigtig gode til at minde spejderne om at drikke, og der blev båret vand ind fra højre og venstre under hele aktiviteten.
Tilbage i lejren havde juniorleder Lotte Amitzbøl en ekstra opgave til juniorerne. De er i gang med at tage et venskabsmærke hjemme i gruppen. For at få mærket, er det nødvendig at tage kontakt til en udenlandsk spejder. Her var juniorerne hurtige til at kontakte skotterne, som Jammerbugt kommune er vært for.
Det blev til en meget positiv oplevelse for juniorerne. De endte faktisk med at invitere nogle skotter til minilejrbål i Søfolkets lejr, hvor der blev sunget internationale sange og ristet skumfiduser over bål.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.