Kæmpe narkofangst: Ægtepar sigtet for handel i stor stil

Politiet fandt knapt 27 kilo amfetamin

Martin Frandsen
Scanpix
26. november 2014 14:33 - Opdateret 26. november 2014 16:11

VENDSYSSEL: Nordjyllands Politi sigter tre personer for besiddelse af knapt 27 kilo amfetamin ment til narkohandel, og to kvinder på 54 og 47 år samt en 54-årig mand er alle varetægtsfængslet i sagen.

- Det er en af de helt store mængder amfetamin, der er blevet taget på én gang i Nordjylland. Der er ingen tvivl om, at 27 kilo amfetamin er en voldsom mængde, siger politikommissær Allan Overgaard, leder af efterforskningen og afdelingen for organiseret kriminalitet hos Nordjyllands Politi.

De tre personer blev anholdt i perioden 29. september til 1. oktober og varetægtsfængslet bag dobbeltlukkede døre i byretten i Hjørring.

Tirsdag blev deres fængsling forlænget til 18. december denne gang bag lukkede døre, hvorfor sigtelsen nu er offentlig.

I følge NORDJYSKEs oplysninger er de fængslede et ægtepar fra Tårs og en 54-årig kvinde. Allan Overgaard vil kun oplyse, at der er tale om personer fra Hjørrings opland og, at alle tre nægter sig skyldige.

På gadeplan koster et gram amfetamin mellem 100 og 150 kroner, hvorfor den beslaglagte narko repræsenterer en værdi på mellem 2,5 og fire millioner kroner på gadeplan.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...